FIGYELEM MIKULÁSHANGOLÓ ADVENTI ME-SE-KŐ PROGRAM GYEREKEKNEK!

joulupukkiimg9373nu3

KÉRLEK OSSZÁTOK ÉS JUTTASSÁTOK EL MÁSOKNAK IS!
Köszönjük, mi már készülünk!


Pontosan 32 nap múlva, 2014. November 29-én, Szombaton elvisszük csoportosan a gyerekeket Nagykarácsonyba, Mikulásfalvára! Addig a szülők kapnak pár szabad órát a karácsonyi előkészületekre vagy esetleg egy szabad párkapcsolatot építő napra, netalán egy kis pihenőre.
A gyerekeket biztonsági öves, átvizsgált, papírokkal rendelkező bérelt autóbusszal utaztatjuk!
Részletek: Indulás 8h-kor Gazdagrétről, érkezés délután 15h30 körül Gazdagrétre. A facebookon keresztül egész nap nyomon követhetőek leszünk!
Programok, amelyeken még csoportos megbízásaik lesznek (huncutkodunk egy kicsit, mint a manók szoktak):
1. Személyes bejelentett találkozó a Mikulással, amikor csak minket fogad és velünk foglalkozik! Ajándékot kapnak személyesen a gyerekek! 
2. Mesebirodalmi varázslat Mikulás csodálatos világában
3. Mikulásház dolgozószobája, bekukkantás a levéltárba és a Mikulás munkájába!
4. Szánhúzó Szarvasok kertje
5. Ajándékládika játékai
6. Jóság kútja
7. Játszóház, kézműves foglalkozások, népi játékok
8. Csodaszán
9. Vásár
10. Mini állatkert
11. Színpadi programok
12. Mesekuckós diafilm vetítés, retró mozi, mézeskalács készítés
13. Szeretetposta
14. Betlehem
15. Megyék karácsonyfájára feltesszük a díszeinket

Már a buszon elkezdjük a ráhangolódást: közös éneklés, népszokások, mese, karácsonyi történetek, Mit kívánok ? játék (nem tárgyra vonatkozó pszichodráma játék), találós kérdések, adventi ételkészítés játék (csapatépítő), adventi szimbólumok-színek-szokások jelentése, Mit köszönhetek a szüleimnek c. kommunikációs empátia játék. Minden csapat kap a buszon egy feladatot, amit meg kell majd fejtenie Mikulásfalván. Az idősebbek még hétpecsétes titokfeladatokat is kapnak, így hazafele a buszon is sok teendőnk lesz még. Persze lesz, aki a fáradtságtól és a sok élménytől elalszik majd!

Étkezés:
Tízórai és uzsonnát mi biztosítunk, de természetesen hozhatnak a gyerekek is magukkal nassolni valót, gyümölcsöt, innivalót!
Ebédelni együtt fogunk, meleg ebédet rendelek: Leves, rántott sajt vagy rántott szelet rizibizivel, savanyúsággal és utána Mikulás mignon.

Árak, amelyek mindent tartalmaznak:
1. Ha 40 gyermek jelentkezik: 7.000ft/gyermek
2. Ha 35 gyermek jelentkezik: 7.600ft/gyermek
3. Ha 30 gyermek jelentkezik: 8.200ft/gyermek
4. Ha 25 gyermek jelentkezik: 8.800ft/gyermek
5. Ha 23 gyermek jelentkezik: 9.400ft/gyermek
6. Ha 20 gyermek jelentkezik: 9.900ft/gyermek

Minimum 20-maximum 43 fővel tudjuk kivitelezni a szervezést! Mielőbbi jelentkezés szükséges, hiszen a buszt, a programfoglalást, az étkezéseket előre kell szerveznem és fizetnem! Jelentkezést csak befizetés ellenében tudunk elfogadni. Befizetni átutalással vagy személyesen a központba lehetséges minden nap 15h30 és 18h közt! Utolsó öt napban lévő lemondások esetében nem áll módunk visszafizetni a teljes összeget! De a következő évi táborunkban jóvá tudjuk majd írni!

Jelentkezés:
Emiatt kérek mindenkit, hogy a honlapunkon lévő szolgáltatások fül alatt lévő letölthető résznél: A Mikulásfalvi járat jelentkezési lapon 2014. Október 30.-tól töltse ki és jelentkezzen be:
http://meseko.hu/wp/szolgalatatasok-arak-2/media-2/

Akitől megkapjuk e-mailen a jelentkezést, visszaigazolást fogunk küldeni e-mailen. Akié nem érkezik meg, így annak választ sem tudunk majd küldeni!

Jöhetnek a tesók, unokatesók, barátok, csoport- vagy osztálytársak!
A gyerekeket életkoruk szerint két csapatra osztjuk. természetesen ha a testvérek, unokatesók együtt szeretnének lenni a csapatban, akkor ezt is kivitelezzük majd!

Várjuk a jelentkezéseket mielőbb! Visszaszámlálás indul!